Leaving Gray, Living Green

Dacă vi se pare că oraşul are nevoie de mai mult spaţiu verde nu sunteţi singurii. Visul unui bloc cu acoperiş verde nu mai este de mult doar un vis. Din păcate oraşele româneşti nu respiră. Deloc.

Cea de a doua ediție a conferinței „Leaving grey, living green – Maximize the open space” vă aşteaptă în data de 28 februarie 2019 la Palatul Bragadiru pentru a vă face cunoştiinţă cu alternative neconvenționale, soluții pentru maximizarea spațiului verde urban din România.

Evenimentul are ca temă principală conștientizarea importanței spațiilor verzi urbane și se adresează tuturor specialiștilor din domeniu: arhitecți, peisagiști, antreprenori, dezvoltatori în măsură să propună și să implementeze soluții sustenabile pentru România urbană, precum și reprezentanților autorităților locale (pe care i-am dori prezenţi şi implicaţi).

Invitații sunt profesioniști recunoscuți din Romania, Italia, Anglia și Olanda:
Laura Gatti, peisagist și inginer agronom, partener al bine-cunoscutului proiect Bosco Verticale inițiat la Milano alături de Stefano Boeri și în curs de implementare în prezent la nivel mondial.
Theodor Harasim, reprezentant al Consiliului Român pentru Clădiri Verzi (ROGBC) organizație non-profit acreditată oficial drept consiliu emergent de către World Green Building Council, ce are ca scop încurajarea tuturor condițiilor necesare pentru promovarea construcțiilor performante.
Gary Grant, promotorul acoperișurilor verzi, consultant internațional in soluții de înverzire a orașelor si autor a numeroase cărți pe aceasta temă.
Cerasella Crăciun, conf. dr. arh. habil. urb. în cadrul Facultății de Urbanism, UAUIM București, arhitect și urbanist cu experiență în proiecte de arhitectură, clădiri, construcții, design interior, urbanism, peisagistica și design.
Leo Kooijman, inginer horticol și specialist în arboricultură, reprezentat al bine-cunoscutei pepiniere Ebben din Olanda.

Evenimentul va avea loc între orele 10:00 şi 17:00. Intrarea este liberă, dar locurile sunt limitate. Vă puteţi înscrie aici sau prin email la office[at]artagradinilor[.]ro cu titlul Leaving Grey, Living Green.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.