Festivalul Internațional de Statui Vivante

A noua ediție a Festivalului Internațional de Statui Vivante vă așteaptă între 14 și 17 iunie 2019 în câteva dintre cele mai pitorești locații din București. Artiști din Spania, Portugalia, Serbia, Istrael, Austria, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii și România (Teatrul Masca) vor opri clipa și povestea pentru încântarea publicului.

Festivalul Internațional de Statui Vivante debutează în grădina Casei Filipescu-Cesianu în seara zilei de 14 iunie 2019 (ora 20:00) cu 𝐍𝐨𝐚𝐩𝐭𝐞𝐚 𝐒𝐭𝐚𝐭𝐮𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐕𝐢𝐯𝐚𝐧𝐭𝐞. Vor urma să fie gazde Parcul Alexandru Ioan Cuza (15 iunie 2019, între orele 17:30 și 22:00) și parcul Regele Mihai I, zona Șoseaua Nordului – Roata Mare (fost Herăstrău, 16 și 17 iunie 2019 între orele 17:30 și 22:00).

Vor fi 45 de spectacole de statui vivante, pentru toate categoriile de vârstă. Veți întâlni astronauți, zeii antichității și unii mai noi, personalități ale istoriei, personaje de benzi desenate și eroi de film.

Spectacolele vor fi completate de expoziții de fotografie și de costume, demonstrații de machiaj și spații de documentare cu materiale informative despre teatrul în aer liber și statuia vivantă.

Intrarea este liberă. Programul spectacolelor este disponibil aici.

Sursa foto: Spectacolul Teatrului Masca ”Istoria Dansului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.