Bounty Fair #43, ediţie de toamnă

În zilele de 21 și 22 septembrie 2019 sunteți așteptați cu mic cu mare la a 43-a ediție a târgului de produse handmade Bounty Fair. Găzduit de grădina Casei Universitarilor, între orele 10:00 și 19:00, târgul reunește peste 70 de artiști și artizani.

Începe Semtembriada!  În aer liber, cu miros de toamnă şi multă inspiraţie, Bounty Fair #43 vă pregăteşte haine și accesorii, bijuterii, obiecte de decor, produse cosmetice, articole pentru casă, jucării și multe alte bunătăți, toate lucrate manual cu drag și meșteșug.

Am dat sfoară-n țară să adunăm cei mai grozavi artiști, creatori și designeri români care au creații ce completează sentimentul de toamnă: o eșarfă cu vulpe, o tartă cu prune picantă, un cadou pentru o Balanță, orice care să ne acopere, vorba lui Nichita, ”inima cu ceva”, spun organizatorii.

Pentru cei mici sunt pregătite ateliere creative şi piesa de teatru Când mă fac MARE (21 septembrie 2019, ora 17:30). Atelierele se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 şi 10 ani, sunt deschise pe toată durata târgului, iar preţul pentru un atelier variază între 10 lei şi 30 lei. Nu se va plictisi nimeni!

Atmosfera este asigurată de o ceainărie în foişor, concertul Dan Byron (22 septembrie 2019, ora 17:30) şi culorile de toamnă din mijlocul oraşului.

Prețul unui bilet de intrare este 8 lei. Copiii cu vârsta mai mică de 14 ani pot intra gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.