Bounty Fair #45, ediţie de Mărțișor

În zilele de 29 februarie și 1 martie 2020 sunteți așteptați cu mic cu mare la a 45-a ediție a târgului de produse handmade Bounty Fair. Găzduit de grădina Casei Universitarilor, între orele 10:00 și 19:00, târgul reunește peste 70 de artiști și artizani.

Începe primăvara! Nu ne putem văita că am avut o iarnă grea și omăt mare, dar primăvara se sărbătorește oricum la 1 martie. Bounty Fair #45 vă pregăteşte mărțișoare tradiționale și reinventate, haine și accesorii, bijuterii, obiecte de decor, produse cosmetice, articole pentru casă, jucării și multe alte bunătăți, toate lucrate manual cu drag și meșteșug.

Cei care expun la Bounty Fair sunt români pasionați care au ales să-și facă din artă, design și handmade un stil de viață, mici ateliere care trec de preselecție și care au nevoie de susținerea ta pentru a continua. La fiecare ediție suntem în căutare de noi talente așa că dacă te încadrezi sau cunoști pe cineva pe care crezi că ar trebui să-l cunoaștem cu toții, scrie-ne!, spun organizatorii.

Pentru cei mici sunt pregătite ateliere creative. Atelierele se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 şi 10 ani, sunt deschise pe toată durata târgului, dar sunt nu incluse în biletul de intrare.

Prețul unui bilet de intrare este 10 lei, dar 2 lei din acest preț va merge la o cauză caritabilă. Copiii cu vârsta mai mică de 14 ani pot intra gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.