Street Delivery ReSoluții 2020

Ediția de anul acesta a evenimentului manifest Street Delivery este una deosebită. Nu doar pentru că nu se mai ține pe strada Arthur Verona așa cum ne-a obișnuit, ci pentru că implică tot Bucureștiul și-l transformă într-un puzzle de idei bune.

Între 3 și 5 iulie 2020, Street Delivery ia Bucureștiul cu asalt și se instalează în toate cartierele lui. Peste 40 de proiecte vă așteaptă din Chibrit până în Pantelimon, din Aviației până în Centru și mult dincolo. Proiectele sunt împărțite în patru categorii (Activare Urbană, Cultură Participativă, Intervenții Artistice, Apropiere Comunitară) și vă oferă diferite forme de cultură, interacțiune și civism vitale pentru a contrui comunități sănătoase. De fapt, măsurile de siguranță anti-CoViD-19 care se impun în această perioadă au ajutat ca Street Delivery să devină și mai curajos și creativ decât de obicei.

„În 2020, dăm viață cartierelor păstrând distanța fizică, dar aducându-i pe oameni mai aproape de locul în care trăiesc, de imediata vecinătate. Ne dorim ca locuitorii Bucureștiului să gândească împreună soluții de îmbunătățire a vieții urbane, pentru a fi mai uniți si mai bine pregătiți pentru viitoare crize. Rezoluțiile din izolare pot deveni soluții reale la problemele comunităților noastre. ReSoluții pentru oraș!”

Timea Honț, coordonatoare Street Delivery

Printre proiecte se numără expoziții și instalații de artă, proiecții de film, muzică, acțiuni de recuperare a spațiului public și multe altele. Lista completă a proiectelor participante este disponibilă pe site-ul https://street.delivery/, iar zonele activate în cadrul evenimentului pot fi localizate pe harta: https://bit.ly/2YIi0Vb.

Proiectele vor avea loc off-line, dar vor putea fi urmărite și pe paginile de Facebook și Instagram ale Street Delivery București, într-un program special de transmisiuni live pe parcursul întregului weekend.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.