Festivalul ANONIMUL 2020 în aer liber

A 17-a ediție a festivalului de film ANONIMUL IIFF va avea loc între 12 – 16 august 2020, la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării. 

Pentru a respecta măsurile de restricție, siguranță și prevenție adoptate de autorități în această primăvară, această ediție se va desfășura în exclusivitate în aer liber, cu un număr maxim de 400 de participanți la fiecare proiecție. Accesul la proiecții este gratuit și se va face doar în baza rezervărilor electronice (bilete cu valoare 0), disponibile pe eventbook.ro, începând cu 11 august 2020. 

Programul ANONIMUL 2020 cuprinde două competiții de scurtmetraje, românești și internaționale, precum și proiecții de film de lungmetraj, urmate de întâlniri și dialoguri între cineaști și public. 

„Încă de la începutul pandemiei ne-a fost clar că o întâlnire online nu s-ar potrivi cu festivalul nostru, unde este vorba despre public și Deltă, despre întâlniri  cu cineaști și discuții lungi în noapte, despre conexiunea dintre sute (anul acesta) de oameni în fața unui ecran de cinema în aer liber. ANONIMUL va arăta cu totul altfel anul acesta, este clar, însă nu putem renunța la întâlnirea noastră de fiecare august, decât dacă autoritățile ne-ar impune acest lucru, prin măsurile adoptate până la data Festivalului.”

Miruna Berescu, directorul ANONIMUL IIFF

Mai multe detalii, precum și programul festivalului, vor fi comunicate pe parcursul săptămânilor viitoare pe site-ul festivalului.

Chiar dacă festivalurile și evenimentele se mută în aer liber și respectă regulile impuse, puțină extra-prevedere nu strică. Alegeți locurile din apropiere, pentru care nu trebuie să străbateți jumătate de țară. Purtați mască chiar și în aer liber dacă sunteți în apropierea altor persoane. Încercați să vă aprovizionați pentru perioade mai lungi de timp și să evitați să intrați în magazine în fiecare zi. Chiar dacă terasele sunt deschise, e mai sănătos să luați la pachet și să faceți picnic într-o zonă sigură. Aveți grijă de voi și de alții!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.