Bounty Fair, la umbra târgului

A 47-a ediție a târgului Bounty Fair ”La umbra târgului” va avea loc în zilele de 25 și 26 iulie 2020 în grădina Casei Universitarilor din București.

80 de creatori de frumos vă așteaptă cu inspirație, povești și cele mai noi realizări ale lor. În aer liber, într-un spațiu primitor și relaxat, Bounty Fair se ascunde de căldură și probleme și vă propune întâlniri pline de emoție cu arta și designul de produs.

Brandurile participante la Bounty Fair aparțin unor creatori ce demonstrează pasiune pentru arta lor și consecvență în a oferi iubitorilor de design produse actuale, purtătoare de emoții. Creațiile lor inedite inspiră pasionații de design să susțină micile ateliere, să  cumpere responsabil și să aleagă piese și obiecte ce pot fi considerate investiții în amintiri valoroase.

spun organizatorii

Nu vor lipsi spațiile de joacă și relaxare, muzica bună asigurată de concertul acustic susținut de Valeria Stoica (duminică, ora 18:00) și frumusețea pașilor de dans asigurată de Bucharest Swing Dance Society (sâmbătă, ora 18:00).

Târgul va fi deschis între orele 10:00 și 21:00. Prețul unui bilet de intrare este 10 lei (gratuit pentru copii).

”La umbra târgului” este ediția de vară din seria de târguri de design românesc organizate de Bounty Fair, târguri care sărbătoresc momentele importante ale anului, precum mărțișorul, venirea toamnei sau tihna sărbătorilor de iarnă. Târgurile Bounty Fair au loc de cinci ori pe an și invită susținătorii creatorilor locali să descopere noi artiști și noi colecții la fiecare ediție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.