Made in RO #15 – Târg de design românesc

Târgul de design românesc Made in RO  vă aşteaptă în zilele de 12 şi 13 septembrie 2020, la Impact Hub Bucureşti (Splaiul Unirii nr. 165, Timpuri Noi Square, clădirea 2, etajul 1), pentru a sărbători împreună a 15-a ediţie a unui târg dedicat exclusiv pasiunii pentru design adunată între graniţe româneşti.

Tema acestei ediții desfășurată în condiții speciale este emoția durabilă. Pandemia a schimbat modul în care ne aranjăm casele și produsele pe care le vrem în jurul nostru. Sigur, vrem lucruri frumoase în continuare, dar vrem și lucruri pe care ne putem baza la greu, lucruri care să nu ocupe mult spațiu și care să fie prietenoase cu natura.

”Nu mai cumpărăm lucruri pe care le folosim o lună și pe care apoi le aruncăm sau le punem în sertarul de “reciclare cadouri”. Cumpărăm ce ne emoționează, ce ne mișcă, ce ne transmite un mesaj puternic. Mai mult ca oricând, investim în ideea unui creator, în originalitate, în unicitate, în emoția pe care ne-o transmite un obiect pe care ni-l dorim cu adevărat să-l păstrăm.”

Made in RO

La Made in RO #15 veți găsi design de obiect, ilustrație, mobilier, accesorii home&deco, bijuterie, ceramică, corpuri de iluminat, jucării, textile, decorațiuni, design vestimentar și de accesorii, dar și design de ambalaj pentru produse alimentare și preparate culinare.

Târgul va fi deschis între orele 11:00 şi 20:00. Preţul unui bilet de intrare este 10 lei. Copiii sub 12 ani au acces gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.