Știință și cunoaștere alături de Editura Herald

Între 28 august și 3 septembrie 2020, Editura Herald vă invită la o întâlnire cu știința, prin intermediul personalităților care au contribuit la nașterea științei moderne.

Campania propusă de editură va explora subiecte precum originea vieții, continuumul spațiu-timp, creierul uman, legile fundamentale ale naturii și rolul gândirii critice în viața omului contemporan, prin prisma unor cărți semnate de Carl Sagan, Leonard Mlodinow, Sean Carroll, Nikola Tesla, Voltaire, Bertrand Russell, Thomas Paine, Charles Darwin și Neil Shubin.

”Știința poate oferi răspunsuri la problemele fundamentale cât și soluții la problemele de zi cu zi, îmbogățind modul în care înțelegem Universul și ne percepem pe noi înșine. Știința a avut o contribuiție esențială la evoluția societății omenești, prin cunoaștere, care a dus la îmbunătățirea educației și a calității vieții.”

Editura Herald

Pe durata campaniei, selecția de cărți disponibilă pe www.edituraherald.ro ce reunește contribuții valoroase în domenii precum biologie, fizică, astronomie, filosofia științei și inventică, va beneficia de o reducere de 30%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.