Zilele Sănătății Mintale la Editura Herald

În fiecare an, pe 10 octombrie este Ziua Mondială a Sănătății Mintale, prilej de creștere a gradului de conștientizare și educare, la nivel internațional în privința sănătății mintale.

Problemele de sănătate mintală sunt lucruri despre care nu vrem să vorbim. Sunt tulburări care ne afectează starea de spirit, gândirea și comportamentul, cum sunt depresia, tulburările de anxietate, tulburările de alimentație și comportamentele de dependență. Sunt însă multe aspecte ale acestor probleme care trec neobservate, ascunse sub preșul rușinii, al veșnicului ”ce-o să zică lumea?” și al altor metehne românești.

Între 6 și 12 octombrie 2020, Editura Herald își propune să crească gradul de conștientizare și educare în privința sănătății mintale printr-o serie de interviuri și materiale în care se va vorbi despre menținerea sănătății mintale.

De asemenea, în această perioadă o serie de titluri care investighează mintea și oferă măsuri practice pentru gestionarea sănătății psihice vor beneficia de o reducere de 25% pe site-ul editurii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.