TTR Tineretului #2

Asociația Time Trial Running vă invită la a 2-a ediție a anului 2021 a antrenamentului TTR Tineretului, marți, 2 februarie 2021, ora 19:30, la locul de întâlnire de lângă restaurantul „Cafeneaua Actorilor” din parcul Tineretului din capitală.

Antrenamentul se va desfășura respectând regulile de distanțare socială necesare în situația actuală. Nu uitați să purtați mască în zonele de întâlnire, înainte și după antrenament, și chiar pe durata antrenamentului cu o mască potrivită pentru alergare.

Traseul obișnuit este alcătuit din 3 ture de lac (distanța aproximativă fiind de 8,55 km). Dar aveți și opțiunea unui antrenament cu pante, astfel încât să puteți alege conform pregătirii și preferințelor personale.

Traseul cu pante TTR Tineretului cu pante este alcătuit dintr-o buclă de aprox. 5,7 km, numită REDBULL MOONTIME BIKE. Acest traseu cuprinde majoritatea zonelor cu pante și trail aflate în Parcul Tineretului și a fost lansat la inițiativa celor de la Moontime Bike. Startul va fi comun pentru ambele antrenamente.  Puteți parcurge bucla REDBULL MOONTIME BIKE (1 sau 2 ture) și/sau cele 3 sau 2 ture de lac propuse pentru antrenamentele obișnuite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.