Fii bine cu tine: ateliere de consiliere psihologică

Cărturești revine și în această primăvară cu atelierele dedicate consilierii psihologice, chiar dacă de data aceasta sunt on-line. Sub denumirea Fii bine cu tine, între 23 și 26 februarie 2021, pe conturile Facebook ale organizatorilor (Institutul pentru Studiul și Tratamentul Traumei – ISTT, Editura Trei și Librăriile Cărturești) și ale partenerului media (revista Psychologies) vor avea loc webinarii găzduite de psihoterapeuți cu experiență.

Programul evenimentului este adaptat momentului actual. De la dependența afectivă în cuplu până la copii tensionați și probleme de comunicare la locul de muncă, atelierele Fii bine cu tine vor aborda cu sinceritate și profesionalism fiecare subiect:

  • Marți, 23 februarie 2021, ora 19:00 – De la rușinea copiilor la rușinea adulților – Roxana Agafiței, psihoterapeut
  • Miercuri, 24 februarie 2021, ora 19:00 – Dependența emoțională în cuplu – Iulia Bardar, psihoterapeut
  • Joi, 25 februarie 2021, ora 19:00 – Trauma psihică și dezvoltarea sănătoasă a copiilor și adolescenților – Diana Vasile, PhD, psihoterapeut
  • Vineri, 26 februarie 2021, ora 19:00 – Ce s-a schimbat la locul de muncă (în noul context pandemic)? – Ana Maria Năstase, psihoterapeut

Participarea la ateliere este gratuită. În plus, cărțile de psihologie și psihoterapie publicate de Editura Trei vor fi disponibile în săptămâna 22-28 februarie 2021 cu o reducere de 25 % în întreaga rețea a Librăriilor Cărturești, cât și pe librăria online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.