Bounty Fair, ediție de Mărțișor

Pe 26 și 27 februarie 2022 sunteți așteptați cu mic cu mare la o nouă ediție a târgului Bounty Fair. Găzduit de Casa Universitarilor, târgul își propune să adune cele mai inspirate mărțișoare și cadouri.

60 de designeri și artizani v-au pregătit bucurii pentru cei dragi, lucrate cu migală și drag. Veți putea admira și lua acasă haine și accesorii, bijuterii, produse de îngrijire, obiecte de decor, bunătăți și multe povești. Cei mici sunt invitați la ateliere de creație pentru un spor de veselie și simț artistic.

”Este ceea ce noi numim “weekendul cu soare în piept”, cel în care vă așteptăm să ne bucurăm împreună de experiența revigorantă a mărțișorului imaginat de artiști.” – Bounty Fair

Bounty Fair este deschis între orele 10:00 și 20:00. Prețul unui bilet de intrare este 10 lei. Vom fi cât de în siguranță se poate chiar dacă suntem înăuntru, cu limită de vizitatori pe intervale orare, obligativitatea certificatului verde fizic sau digital și purtarea corectă, fără excepții, a măștii de protecție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.