Concert Maxim Belciug & Gabriel Bălașa

Maxim Belciug și Gabriel Bălașa vă invită vineri, 9 decembrie 2022, ora 19:30, la un concert deosebit de chitară și percuție. Binecunoscuții artiști vin cu chitara, cu percuțiile și cu handpanul să dea frâu liber instrumentelor și să cânte cu chef și cu sete, cu foc, cu sentiment, cu pară, amestecând ritmuri cu culori si bucurie cu melancolie. Este un concert-călătorie printre muzici-nebunie, de gustat într-o seară târzie, să-ți vină să dansezi, să râzi și să visezi. Așa cum scria Albert Camus undeva: există viață și există moarte, iar între acestea există frumusețe și melancolie.

Pe Maxim Belciug, un artist clasic în formarea și preferințele sale, îl cunoașteți probabil prea bine. Este maestrul chitarei și al Încântărilor, cel care se încăpăţânează să creadă că frumuseţea va mântui totuși lumea.

Gabriel Bălaşa este un nume frecvent întâlnit pe scena muzicală under şi overground. Un percuţionist inspirat şi isteţ, apreciat pentru prezenţa sa creativă. Împreună, cei doi formează un duo insolit, ca și muzica lor. Un melanj, exuberant și zajjy, de clasic cu improvizație, exotisme pline de culoare, valsuri, tangouri, tarantelle, baroc și ritmuri latino-americane. Sunete care încălzesc inima și armonii ce-și iau zborul de pe partitură, împinse de bucuria de a cânta, și ne aduc un răgaz de (re)copilărie, în pofida faptului că trăim într-o lume ce nu-i făcută pentru copii.

Concertul are loc la Hidden, clubul social din str. Doamna Chiajna 26, București. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0735.830.630.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.