Recital Maxim Belciug la Green Hours

Primul recital de chitară al anului este unul de neratat. Îndrăgitul chitarist Maxim Belciug vă așteaptă duminică, 8 ianuarie 2023, ora 19:00, la Green Hours, București.

Vă veți întâlni cu cea mai solo chitară solo, în cel mai boem loc din capitală, împletind live și aievea, în chip fermecător, sonorități baroce cu tango și valsuri, Bach cu Prokofiev, visare cu durere, sonate cu capricii, lacrimi cu miere și ritmuri de flamenco cu creații romantice, într-unul dintre acele recitaluri incredibile care i-au adus lui Maxim Belciug faima de chitarist al Încântărilor.

Așa cum bine știți, recitalurile solo susținute de Maxim Belciug sunt momentele sale de sinceritate totală, când artistul lasă în urmă constrângeri și mode și își permite să viseze din vârful degetelor. Iar visele sale sunt molipsitoare.O fi poate sonoritatea specială a chitarei, atât de diferită de timbrul cunoscut al unei viori sau al unui pian, ori îmblânzirea totală a tehnicii care pe mulți instrumentiști îi ține captivi, însă la Maxim Belciug un lucru e cert: chitara plânge și iubește și dansează pe una și o mie de voci, ca o orchestră ireală care atacă pasional, fără să-i pese de drumul înapoi.

Biletele sunt disponibile pe bilet.ro sau la intrare, înainte de începerea concertului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.