ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

La Pedale

Primăria Sectorului 1 continuă şi anul acesta proiectul ‚La Pedale’. Demarat în 2009 alături de Asociaţia Green Revolution, proiectul îşi propune încurajarea transportului alternativ prin înfiinţarea de centre de închiriere gratuită de biciclete. Din 2011, proiectul a fost preluat de Asociaţia Green Gate, iar din cele două centre inţiale de închiriere a rămas doar cel din Parcul Kiseleff.

Centrul ‚La Pedale’ din Parcul Kiseleff este deschis de câteva zile şi va rămâne la dispoziţia bucureştenilor până în noiembrie. Aveţi nevoie doar de o carte de identitate pentru a primi gratuit una din bicicletele verzi timp de două ore. Pentru că bucureşteni doritori sunt mulţi, mai ales în zilele de weekend, organizatorii vă roagă să nu depăşiţi cele două ore alocate astfel încât toţi să se poată bucura de o plimbare verde la şosea.

lapedale

Parcul şi bulevardul Kiseleff sunt puţine din zonele bucureştene prietenoase cu bicicliştii. În plus, ajungeţi uşor în parcul Herăstrău, asigurându-vă astfel de o plimbare civilizată (chiar dotată cu bandă pentru biciclişti) şi de un drum sigur pentru copii. ‚La Pedale’ găsiţi biciclete marii, medii şi mici, pentru toată trupa.

bicicleteHerastrauînchiriereLa Pedaleparcul Kiseleffrecomandare

Monica Radulescu • 04/04/2014


Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.