ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

1

Coffee Lovers Event 2014

De vreo două luni am renunţat să mai beau cafea în fiecare zi. Am renunţat la ness şi la cafelele de la automate şi am constatat că efectul lor nu-mi lipseşte mai deloc. În schimb, am băut ocazional cafea făcută la ibric sau cu artă în cafenele specializate şi plăcerea a fost mult mai mare, iar cafeaua mult mai gustoasă. Uneori merită să alegi calitatea, în locul cantităţii şi a obişnuinţei.

În perioada 24 – 27 aprilie 2014, aveţi ocazia să degustaţi cu plăcere ceea ce ar trebui să fie orice cafea: un moment de care să vă aduceţi aminte. Coffee Lovers Event 2014 este a treia ediţie a Salonului Internaţional al Cafelei. Are loc în pavilionul C3 al complexului expoziţional Romexpo, iar intrarea este gratuită.

În cadrul evenimentului veţi găsi expozanţi care-şi vor demonstra calităţile de artişti într-ale cafelei, demonstraţii de Latte Art şi Campionatul Naţional de Barista (care include 7 competiţii: Barista, Latte Art, Cafea cu alcool, Cafea la ibric, Cup tasting, Brewers Cup şi Roasting Championship). Dintre multitudinea de sortimente şi modalităţi de preparare, cu siguranţă vă veţi găsi un preferat. Şi nu veţi mai accepta surogate.

cafearecomandareRomexpotarg

Monica Radulescu • 15/04/2014


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Aromă de cafea | ZMEU

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.