Bucureştiul meu drag

Aşa se numeşte revista digitală de fotografie dedicată Bucureştiului, revista care spune lună de lună „povestea oraşului nostru, aşa cum îl iubim, aşa cum îl trăim în fiecare zi, aşa cum ni se schimbă sub priviri!” (Andrei Bârsan, preşedintele Asociaţiei „Bucureştiul meu drag”).

Apărută în ianuarie 2012, revista „Bucureştiul meu drag” este realizată de un grup entuziast de fotografi amatori organizaţi în jurul asociaţiei cu acelaşi nume. Pun la cale expoziţii, excursii foto, întâlniri ad-hoc, concursuri şi tot felul de întâmplări frumoase. În revistă veţi găsi multe informaţii istorice despre Bucureşti, locuri de care habar n-aveaţi că există, arhtiecţi aproape pierduţi în timp, imagini ale unor clădiri care au însemnat Bucureşti cândva, dar pe care timpul sau neglijenţa le-au dărâmat. Este o muncă de documentare, de căutări, nu doar de realizare a unor instantanee frumoase.

Dacă doriţi să contribuiţi, să vă alăturaţi excursiilor foto organizate de ei sau doar să le apreciaţi munca răsfoind revista electronică, veţi fi bineveniţi. Pentru amatorii de fotografii colorate, asociaţia „Bucureştiul meu drag” vă aşteaptă fotografiile pentru o expoziţie dedicată evenimentului The Color Run.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.