Finish – Bike&Like

 

Am “biciclit” şi am zâmbit!

Bike&Like-Turnisor 2014În acest weekend, 12-13 iulie 2014, s-a dat startul unei incursiuni într-o poveste pe care, fără îndoială, o voi auzi în multe colţuri ale României. A fost, şi parcă nu s-a sfârşit, o poveste despre biciclete şi despre locuri unde oamenii, cu diferite apartenenţe, au convieţuit şi au luptat pentru o comunitate mai bună, mai senină. Poate acum ei ne zâmbesc, şi noi le zâmbim înapoi pentru că au lăsat urme ce musai trebuie urmate şi vizitate!

O competiţie reuşită, cu forţă, adrenalină, savoare gastronomică şi priviri avide. Ochii îi simţeam proiectaţi pretutindeni, şi cu cât pedalam mai mult, cu atât veneau mulţumirile şi starea de bine.

Bike&Like Cisnadioara 2014Totul a început pe ploaie. Dar cum a spus o prietenă: Cum ar fi Sibiul fără ploaie? Startul s-a dat şi mirosurile vii din picături au început să apară. Fiecare cu gândul şi ţinta lui, aveai de unde alege! No Stress a avut grijă de fiecare gând care fugea, să-l prindă şi să-l transforme din vis în realitate!

Sibiul a stat liniştit şi ni s-a oferit, s-a dezvăluit, s-a lăsat descoperit în faţa noastră! Când mă uit în urmă, nu văd altceva decât s-o iau de la capăt. Sînt convinsă că am pierdut multe pe drum. A fost ca o carte bună citită pe fugă. Plăcerea abundentă te face selectiv şi, mai ales, te face să fugi pentru a prinde cât mai mult într-un timp cât mai scurt.

Aşa a fost la BIKE&LIKE: PLĂCERE ABUNDENTĂ ÎN VITEZĂ, cu REZULTATE pe măsură!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.