Blended (2014)

Traducerea Din greșeală împreună nu este cel mai fericit titlu pentru o poveste de dragoste. Oamenii ajung împreună din întâmplare, nu din greșeală, dacă vreți o poveste cu final fericit. Așa că aleg să vă povestesc despre filmul numit Blended.

Blended este o comedie romantică, cu Adam Sandler și Drew Barrymore în rolurile a doi părinți necăsătoriți și cu mulți copii. În total, cinci copii. Căutându-și o jumătate care să-i ajute la creșterea și educare progeniturilor, cei doi acceptă o întâlnire aranjată de prieteni, care se sfârșește dezastruos. Dar destinul își făcuse alte planuri pentru ei, așa că în scurt timp ajung într-o vacanță comună în Africa. Și cum omul în vacanță se citește cel mai bine, restul e istorie.

Tipic american, filmul nu iese din tipare și abundă în clișee. Este însă amuzant pe alocuri, jucat de doi actori antrenați la astfel de comedii și bazat pe o idee bunicică: în condiții diferite de cele obișnuite, judecăm mai puțin și simțim mai mult. Poate ar trebui să ieșim mai des din cotidian și să ne dăm ocazia unor momente frumoase.

Foto: imdb.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.