ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

„Vara magică” la Ateneul Român

În perioada 9 iulie – 27 august 2014, Ateneul Român găzduiește Festivalul Internațional „Vara Magică”, aflat la cea de-a treia ediție. Amatorii de muzică clasică au astfel ocazia de a-și delecta auzul, având în vedere că mai este o (lungă) lună până la deschiderea stagiunilor și până la începerea Concursului “George Enescu”.

În luna august au loc concerte după următorul program:

  • Miercuri 6 august 2014: Orchestra Națională de Tineret a Spaniei vă încântă cu opere de Richard Strauss, Joaquin Turina și Jesus Guridi.
  • Marți 12 august 2014: Romanian Sinfonietta Orchestra vă oferă seara Ludwig van Beethoven.
  • Miercuri 13 august 2014: Instrumentiști de seamă români și internaționali vă oferă capodoperele ale muzicii de cameră de Robert Schumann și Johannes Brahms. Subliniez prezența talentatului violonist român Liviu Prunaru, împreună cu a sa vioară Stradivarius.
  • Miercuri 20 august 2014: Orchestra Română de Tineret vă încântă cu simfonii de Ludwig van Beethoven și Dmitri Sostakovici.
  • Miercuri 27 august 2014: Orchestra de Națională Tineret a Spaniei încheie festivalul cu simfonii de Richard Strauss și Camille Saint Saens.

Spectacolele încep la ora 19:00, așa că nu ezitați să încheiați o zi grea de muncă în sunetul duios al concertelor oferite.

Prețul biletului pentru o singură seară este 50 de lei. Abonamentul pentru luna august este în valoare de 200 de lei. Printre alte opțiuni, puteți achiziționa bilete și din rețeaua bilete.ro.

Ateneul Romanevenimentefestivalmuzica

Ana-Maria Pricochi • 02/08/2014


Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.