SoNoRo Conac

SonNoRo Conac a debutat în mai 2014 şi a colindat deja bună parte din ţară. Acum se apropie cu paşi repezi de Braşov şi Bucureşti, încercând să readucă muzica de cameră în clădirile de patrimoniu.

Pe 8 august 2014, seria de concerte de muzică de cameră SoNoRo Conac ajunge la Conacul Apafi de la Mălâncrav. În program sunt lucrări de Mozart, Leclaire, Kodaly, Dvorak şi Halvorsen, interpretate de trei artişti români: Alexandra Bobeico (vioară), Răzvan Popovici (violă) şi Christian Naş (violă). Concertul începe la ora 19:00, iar pentru rezervare trebuie să sunaţi la 0741.190.470 sau să trimiteţi un e-mail la adresa mariaclara[at]sonoro[.]ro .

Iar la mijlocul lui septembrie (12 – 17 septembrie 2014), SoNoRo Conac va face o vizită la Biserica Neagră din Braşov, la Conacul Ghyka de la Coteşti şi la Casa Monteoru din Bucureşti.

Dacă doriţi să îmbinaţi zilele calde de vacanţă cu atmosfera secolelor trecute şi cu muzica frumoasă de cameră, SoNoRo Conac vă aşteaptă să descoperiţi (sau să redescoperiţi) viaţa în esenţele ei artistice (muzicale şi arhitecturale). Nu strică nici un pic de istorie, nici un altfel de turism.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.