ShortsUP în Parc

Pantalonii scurţi sunt opţionali, dar la o proiecţie în aer liber de filme savuroase, premiate şi scurte eu zic că merg. De Sfântul Alexandru, adică 30 august 2014, Teatrul de Vară Herăstrău este gazda celor mai simpatice şi aplaudate filme de scurtmetraj. ShortsUP în Parc este un eveniment-retrospectivă ce aduce la un loc cele mai populare filme scurte incluse în selecțiile ShortsUP din 2013 – 2014.

În program, câştigătorul Ursului de Cristal la Festivalul de Film de la Berlin, Julian (Australia, 2011), marele câştigător al Premiului Publicului de la Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, Problema Voorman (Marea Britanie, 2012), comedia romantică Dragoste la prima vedere (Spania/Marea Britanie, 2011) şi animaţia Eşarfa pierdută (Irlanda, 2013), o animaţie premiată la L.A. Shorts Fest şi nominalizată la European Film Awards.

Filmele încep la ora 21:00 (intrarea se face de la ora 19:00), iar biletele le puteţi achiziţiona din reţelele Myticket şi Eventim la preţul de 30 de lei sau de la intrarea Teatrului de Vară în seara evenimentului, la preţul de 35 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.