ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Jazz Compas Live

Pe 12 decembrie 2014, JAZZ COMPAS LIVE prezintă la Sala Teatrului Mignon din Bucureşti, două spectacole în aceeaşi seară: Mircea Tiberian – ‘Dinner For One’ şi Gabriela Costa & Alex Man – Lansarea albumului ‘Tempo de Amor’. Spectacolele încep la ora 20:30, respective 21:30, iar biletele se găsesc în reţeaua Eventim şi în număr limitat în seara evenimentului.

‘Dinner For One’, albumul solo al pianistului şi compozitorului de jazz Mircea Tiberian, a apărut în 2013. Rolul principal îl joacă improvizaţia, dar şi experienţa acumulată de muzician în ultimii 10 ani. În 2014, Mircea Tiberian a aniversat 40 de ani de activitate muzicală. Are o discografie bogată (peste 10 albume solo sau de grup) şi a primit de-a lungul carierei premiile: Muzicianul Român al Anului (1987); Premiul Uniunii Compozitorilor pentru compoziție jazz (1990, 1996, 2000); Premiul pentru Întreaga Activitate Artistică (Asociația de jazz Napocensis, 2001).

Duo-ul Gabriela Costa şi Alex Man este un proiect unic în România, născut în 2009. Proiectul a plecat de la jazz, iar ulterior s-a dezvoltat spre muzica braziliană, ritmurile de choro, bossa nova sau samba. Albumul ‘Tempo di amor’ este un album despre speranţă şi dragoste, în toate formele ei de exprimare. Un concert despre fericire, resemnare, răzvrătire şi pasiune, care, cu siguranţă, vă va cuceri.

concertevenimentejazzrecomandare

Monica Radulescu • 05/12/2014


Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.