ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Festivalul Internaţional “George Enescu” 2015

A XXII-a ediţie a Festivalului Internaţional „George Enescu” va avea loc între 30 august 2015 şi 20 septembrie 2015. Concertele vor avea loc la Ateneul Român şi Sala Palatului, dar publicul larg este aşteptat şi în Piaţa George Enescu la concerte, recitaluri şi proiecţii.

Cel mai aşteptat eveniment bucureştean dedicat muzicii clasice are loc, din păcate, doar o dată la doi ani. De aceea, bucuria ne este şi mai mare atunci când se fac pregătiri de festival. Pe lângă Bucureşti, Festivalul „George Enescu” ajunge în 2015 şi la Cluj, Iaşi, Braşov, Ploieşti. Se cântă în săli de concerte, în biserica Sf. Iosif, în piaţă. Sunt 20 de zile închinate muzicii, virtuozităţii, expresivităţii, culturii. Sunt 20 de zile de bucurie.

Anul acesta, abonamentele se pun în vânzare începând cu data de 15 ianuarie 2015, iar biletele individuale vor fi disponibile din 15 februarie 2015. Le puteţi cumpăra din reţeaua Eventim şi de la casele de bilete ale celor două gazde, Ateneul Român şi Sala Palatului. Programul este deja disponibil aici.

Ateneul RomanconcertevenimentefestivalFestivalul George EnescumuzicarecomandareSala Palatului

Monica Radulescu • 12/01/2015


Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.