Simfonia Lalelelor 2015

lalele_03A 38-a ediţie a Simfoniei Lalelelor vă aşteaptă la Piteşti între 24 şi 26 aprilie 2015. Dacă doriţi o plimbare în oraşul românesc al lalelelor, dacă doriţi să luaţi parte la cel mai renumit târg de flori din ţară sau dacă doriţi să admiraţi expoziţia care reuneşte toate serele importante din România, luaţi drumul Piteştiului şi bucuraţi-vă de un regal al florilor.

 

lalele_04Ca în fiecare an, municipalitatea a pregătit o mulţime de evenimente conexe, menite să fie savurate de publicul piteştean şi de turişti. Parada Florilor, concerte, întreceri sportive, spectacole de sunet şi lumini, nimic nu a fost uitat. Programul complet al evenimentelor îl găsiţi aici.

 

lalele_06Dar atracţia principală rămân florile. Oraşul se îmbrăcă în zi de sărbătoare în cele mai neaşteptate culori. Aleile sunt străjuite de covoare de lalele, parcurile, grădinile, pieţele sunt toate aranjate şi pline de flori. Lalele negre, roşii, galbene, mov, multicolore, creţe, diafane, albe, pitice, lalele de atâtea feluri câte n-aţi ştiut că există îşi dau întâlnire la singurul eveniment dedicat în întregime lor: Simfonia Lalelelor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.