Stop trafic! Start joc!

Între 1 iulie 2016 și 28 august 2016, bulevardul Kiseleff devine loc de sport și activități în aer liber. Între Piața Victoriei și strada Arh. Ion Mincu circulația autovehiculelor va fi interzisă în fiecare weekend, începând cu ora 22:00 a serii de vineri și până la ora 14:00 a zilei de duminică.

Bucureștenii trebuie să învețe din nou să se bucure de orașul lor. Ducem lipsă de spatii verzi, de spații pietonale, de piste de biciclete, de aer. Sportul nu trebuie să fie doar o activitate programată, în spații închise și cu taxă de intrare. Sportul trebuie să fie un stil de viață. În weekendurile călduroase de vară, lăsați mașina acasă și ieșiți în parcul Kiseleff pentru o plimbare, o tură cu bicicleta, un meci de ping-pong sau de baschet, o oră de aerobic în aer liber.

Pe bulevardul Kiseleff veți găsi mese de ping-pong, coșuri de baschet și multe alte accesorii dedicate sporturilor. În zilele de sâmbătă, World Class vă așteaptă la ore de aerobic în stradă, gratuite și cu program variat: zumba, pilates, yoga, body combat și ore pentru copii.

wordclass kiseleff

Bucurați-vă de vară, de sport, de energie. Bucurați-vă de oraș, lăsați mașina acasă!

2 Replies to “Stop trafic! Start joc!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.