Agenda Bio #2

Agenda Bio este un eveniment complet dedicat unui stil de viață sănătos, eveniment ce va avea loc în zilele de 10 și 11 septembrie 2016, la Casa Universitarilor din București.

Un stil de viață sănătos înseamnă alimentație, îngrijire, sport și o stare generală de bine. Toate îmbinate armonios și inteligent, fără excese și idei preconcepute. Nu, nu mâncând doar salată și visând la sarmale, nici mergând o oră la sală și ignorând complet pădurea și în nici un caz stând toată ziua la birou, iar seara relaxându-te cu câteva ore de urmărit la televizor emisiuni cu animale. Un stil de viață sănătos este o alcătuire delicată, un amestec de mâncare bine aleasă, activități în aer liber, liniște și armonie cu propria-ți persoană și cu cei din jur. De aceea, Agenda Bio #2 aduce publicului un târg bogat în produse naturale și bio (de la produse alimentare, la cosmetice, haine din fibre naturale și jucării pentru cei mici), dar și nutriționiști, psihologi, experți în medicină alternativă, instructori de yoga și fitness, terapeuți și antrenori motivaționali. Un stil de viață sănătos înseamnă înainte de toate educație și știință, așa că este momentul să învățăm.

Agenda Bio #2 a pregătit un spațiu de relaxare în aer liber, un colț cu de-ale gurii și ateliere creative pentru a-i ține în priză pe cei mici.

Evenimentele vor avea loc între orele 10:00 și 20:00. Prețul unui bilet de intrare este 8 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.