Agenda Bio #3 – Ediție Detox

Dacă una dintre rezoluțiile anului 2017 este să trăiești mai sănătos, Agenda Bio te așteaptă la a treia ediție a evenimentului dedicat unui stil de viață responsabil și sănătos. Găzduit de Casa Universitarilor din București, în zilele de 14 și 15 ianuarie 2017, Agenda Bio #3 are ca temă principală detoxifierea.

Detoxifierea este un subiect controversat. Unii recomandă cu tărie, alții condamnă cu tărie. Există centre specializate, metode diverse, sucuri și alimente dedicate, dar există și multe voci care susțin că este doar o afacere, ca totul pe lumea asta. O modă. Un moft. Personal, nu cred în curele drastice, în petrecerea concediului într-un loc dedicat extragerii toxinelor din mine, dar cred că omul are nevoie din când în când de o curățare internă și spirituală. Cred în acel restart complet, când scoți și bateria nu doar apeși butonul. Cred că mai puțină carne vara când înnebunesc legumele face bine și cred că învingerea ispitelor cu etichete încărcate de aditivi face iarăși bine. Și mai cred că un concediu la aer curat, fără probleme de la birou luate discret în telefon, cu liniște și oameni dragi face minuni. Fie el concediul în Alpi sau la Dămăroaia.

Agenda Bio #3 își propune să vă ajute să depășiți câteva probleme frecvente: răceli, lipsă de energie, disconfort digestiv, oboseală, depresii și moral scăzut. Pentru aceasta, Agenda Bio #3 a pregătit un târg cu produse alimentare bio și eco, produse din materiale naturale, dispozitive terapeutice și prezentări de servicii, conferințe, seminarii și demonstrații, o zonă de restaurant cu mâncare exclusiv vegetariană și vegană.

Agenda Bio #3 va primi oaspeți între orele 10:00 și 19:00. Prețul unui bilet de intrare este 8 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.