Sezonul șosetelor

O dimineață de iarnă începe cu o pereche de șosete. Tot ele, șosetele, te scapă și de frig și de apa care-ți intră în ghete, de duritatea încălțărilor de ski și snowboard, de podeaua rece a sălilor de pilates și yoga. Șosetele te ajută prin sacrificiul propriu, fiind printre articolele vestimentare care trec în lumea hainelor de reciclat. Aceasta este o poveste despre șosete și alegerea lor.

În special iarna, șosetele sunt puse la mare încercare. Am vrea să ne treacă de genunchi, să fie făcute cu cât mai multă lână, să se usuce repede, să nu transpire, să aducă a pom de Crăciun. Vrem foarte multe de la șosete. Le bodogănim că și-au pierdut surata prin mașina de spălat, le afurisim când se rup, dar suntem complet dependenți de ele.

Primul sfat în materie de șosete este să le alegeți potrivit tipului de activitate pe care o desfășurați și încălțărilor care le vor acoperi. Astfel, pentru sporturi de iarnă alegeți șosete lungi până la genunchi, groase, din lână sau materiale speciale cu uscare rapidă. Încercați cu încredere magazinele cu articole sportive. Pentru a asigura confortul termic sub niște cizme delicate de oraș, alegeți șosete subțiri, lucrate fin. Știți foarte bine că niște picioare înghesuite vor îngheța mai cu spor. Pentru orele de pilates sau yoga, alegeți șosete scurte, până la gleznă, care nu vă vor împiedica mișcările.

Orice fel de activitate ați avea în minte, niște șosete colorate și vesele vă vor fi cu siguranță de folos. Numai amintindu-vă ce zace sub ghete și vă veți binedispune. Cu ochi, personaje de desene animate, animale, culori neon sau orice altă nebunie vă trece prin cap. La șosete totul este permis. În plus, toți cei care vor avea șansa să le vadă vor suferi cel puțin un zâmbet și ziua le va fi mai frumoasă. Fiți altruiști, purtați șosete vesele!

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.