Agenda Bio #6

A șasea ediție Agenda Bio are loc în grădină, pentru a ne bucura de vremea frumoasă de toamnă. În zilele de 16 și 17 septembrie 2017, între orele 10:00 și 20:00, la Casa Universitarilor din București veți găsi un târg cu stare de bine.

La Agenda Bio #6 vi se propun produse naturale, bio și terapeutice, dar și servicii sau metode de îmbunătățit sănătatea. Agenda Bio îți oferă mai multe variante, perspective, care te pot ajuta să găsești ceea ce ți se potrivește mai bine. Poate fi ul stil alimentar sau yoga, ședințe de reflexo-terapie sau suplimente alimentare. Tu decizi.

Zona de târg adună peste 50 de participanți, iar oferta lor este bogată: produse cosmetice, de curățenie, alimentare, aparate speciale, jucării și articole pentru cei mici din materiale naturale. Tot pentru cei mici vor fi șase ateliere creative, deschise pe toată durata evenimentului. Pentru cei mari, sesiuni de conferințe și seminarii vor lămuri toate metodele și direcțiile propuse de terapeuții stării de bine. Programul complet al acestora este disponibil aici. Toate clasele, seminariile şi conferinţele sunt incluse în biletul de intrare la eveniment şi necesită înscriere prealabilă.

Prețul unui bilet de intrare este 8 lei. Copiii cu vârsta mai mică de 14 ani pot intra gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.