Biciclete şi cultură urbană

Dacă sunteţi amatori sau împătimiţi ai bicicletelor sau dacă încă nu le-aţi încercat dar vă doriţi, Târgul de biciclete vă aşteaptă în zilele de 23 şi 24 septembrie 2017 la Romexpo, pe Aleea Centrală.

La târg veţi găsi biciclete, bineînţeles, dar şi trotinete, carturi, hoverborduri, scutere, piese şi echipamente. Preţurile sunt reduse proaspăt, ca de târg. Pentru relaxare după atâta activitate biciclistică, nu ocoliţi zona cu produse handmade, circuitul de carturi cu pedale şi zona de gastronomie.

Târgul de biciclete are vecini de bună calitate. Între 22 şi 24 septembrie 2017, tot la Romexpo, se desfăşoară a patra ediţie de Creative Fest, cel mai mare festival de artă şi cultură urbană din Bucureşti. Creative Fest v-a pregătit concerte, artă urbană, demonstrații de graffiti și freestyle, acrobații cu skateboard și biciclete şi multe alte activităţi. Iată programul concertelor:

program creative fest

Târgul de biciclete va fi deschis între orele 10:00 şi 18:00. Intrarea este liberă atât la Târgul de biciclete, cât şi la Creative Fest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.