ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Încep înscrierile la cea de-a patra ediție a Festivalului de Film We Art Water

Festivalul de Film We Art Water este o competiție internațională de scurtmetraje, născută din dorința de a descoperi și răsplăti persoanele care, prin talent și dedicare, pot realiza producții cinematografice ce duc la creșterea gradului de conștientizare în ceea ce privește problema risipirii apei pe plan mondial. Obiectivul principal al Fundației este de a lupta pentru această cauză prin proiecte creative ce tratează subiectul.

Înscrierile pentru competiția de scurtmetraje pot fi făcute prin intermediul site-ului oficial al Fundației în perioada 3 octombrie 2017- 2 aprilie 2018. Toate filmele înscrise trebuie să aibă ca temă „apa și canalizarea” și să se încadreze ca durată între unu și trei minute. Competiția are trei categorii: micro-ficțiune, micro-documentar și micro-animație, iar fiecare dintre acestea are un premiu de 3.000 euro. În plus, voturile publicului vor oferi participanților posibilitatea de a obține un premiu de popularitate, de 1.000 de euro.

Ediţia precedentă a Festivalului de Film We Art Water a reunit 1.500 de participanți proveniți din 88 de țări. Scurtmetrajele din cadrul competiției au provenit din țări precum Columbia, Marea Britanie, Spania, India, Venezuela, Argentina, Bulgaria, Peru și Mexic, dar și în Azerbaijan, Bangladesh, Bolivia, Brazilia și Canada.

concursfestivalFestivalul de Film We Art Waterfilmrecomandarescurtmetraje

Monica Radulescu • 05/10/2017


Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.