Agenda Bio #7

A șaptea ediție Agenda Bio are loc în zilele de 21 și 22 octombrie 2017, între orele 10:00 și 19:00, la Casa Universitarilor din București. Târgul vă așteaptă cu stare de bine și propuneri pentru sănătate.

La Agenda Bio #7 vi se propun produse naturale, bio și terapeutice, dar și servicii sau metode de îmbunătățit sănătatea. Agenda Bio îți oferă mai multe variante, perspective, care te pot ajuta să găsești ceea ce ți se potrivește mai bine. Poate fi un stil alimentar sau yoga, ședințe de reflexo-terapie sau suplimente alimentare, spiritualitate sau dezvoltare personală, remedii naturale sau sfaturi de la experți. Tu decizi.

Zona de târg adună peste 40 de participanți, iar oferta lor este bogată: produse cosmetice, de curățenie, alimentare, aparate speciale, jucării și articole pentru cei mici din materiale naturale. Tot pentru cei mici vor fi cinci ateliere creative, deschise pe toată durata evenimentului. Pentru cei mari, sesiuni de conferințe și seminarii vor lămuri toate metodele și direcțiile propuse de terapeuții stării de bine. Toate clasele, seminariile şi conferinţele sunt incluse în biletul de intrare la eveniment.

Prețul unui bilet de intrare este 8 lei. Copiii cu vârsta mai mică de 14 ani pot intra gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.