ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Editorial de sfârșit de an

Mâine anul se înnoiește și dorința se pornește.
Să ne fie, să ne dea, să avem și să primim.
Dar acum, la socotit, Zmeii au de dăruit.
Și urări și ingrediente, gânduri bune, suculente,
să vă faceți anul bun și pe-al altora în drum.

Tamara:

În prag de An Nou, între două clocote de sarmale, în timp ce cântăresc ingredientele pentru următoarea porție de nostalgie, îmi dau seama că nu cunosc rețeta unui an fericit! V-aș putea recomanda însă unele ingrediente verificate de-a lungul anilor. Așadar…

Pentru îndulcit momente, folosiți cu încredere zâmbete! Ca potențiator de aromă – prieteni. În buzunarul de la piept să aveți mereu o doză de iertare (dacă și când e cazul). Presărați frumusețe pe unde treceți și asezonați totul cu optimism, pentru că anii trec simplu și ireversibil. Să fie mulți și fericiți!

Roxana Vatrici:

An Nou prieteni! Doar Nou, da. Noul intrigă, noul e nepătat, noul deschide porţi.

Deschideţi-vă sufletele şi pictaţi noul după plac. Fiţi inventivi, inspiraţi-vă, creaţi, fiţi răbdători!

ZMEU vă pune mereu la citit, dar vă pune şi la dans. Nu uitaţi să dansaţi cu cei pe care îi iubiţi.

La mulţi paşi! 🙂

Monica Rădulescu:

Uite că a mai trecut un an. Și ce să vezi, mai vine unul. Între a număra reușitele și regretele trecutului și a spera la minunile viitorului, vă recomand să vă concentrați pe prezent, așa cum abordează viața acest curs. Să citiți și să învățați, să fiți deschiși oamenilor și perspectivelor, să vă bucurați de frumos, să iubiți și să respectați. Și pentru că prea multe verbe la conjunctiv strică, doar nu vă dau o listă de lucruri de bifat, vă mai spun doar că fericirea nu este plecată pe nicăieri, nu locuiește în țări calde unde nu puteți ajunge. Fericirea este în voi, dar arta constă în a o scoate la lumină.

Dragii ZMEU-lui, scriem pentru voi (și pentru noi, ne recunoaștem plăcerea vinovată) și vă consumăm timpul cu speranța că scoatem la lumină un pic din comoara îngropată în fiecare dintre noi. La mulți ani!, toți prezenți și buni.

editorial

Monica Radulescu • 31/12/2017


Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.