Piața plantelor libere

O idee venită din pasiune și din drag de natură, Piața plantelor libere se adresează tuturor celor care nu-și văd pervazul de ghivece, celor care își umplu balconul cu verde, cu flori, cu clorofilă. Dacă nu poți privi o sămânță în ochi fără să te gândești ce mândrețe de plăntuță ar ieși din ea, Piața plantelor libere te așteaptă în ziua de 14 aprilie 2018, între orele 14:00 și 17:00, în Piața Sinaia (Mocioni) din Timișoara.

“Adu ce vrei să dai, ia ce vrei să ai” este motto-ul acestui eveniment. Cu alte cuvinte, vino cu plăntuțe cărora le cauți casă bună și ia la tine acasă din minunățiile crescute de alții. Stai la povești, află sfaturi de îngrijire și cunoaște alți iubitori de natură și frumos.

Aflat la a treia ediție, Piața Plantelor Libere este un eveniment public care se adresează oamenilor pasionați de plante care vor să atragă natura mai aproape de ei și celor care cred în capacitatea darului și a relațiilor interumane de a îmbunătăți mediul în care trăim., spun organizatorii.

Și pentru că tot suntem în prag de primăvară și începe sezonul culesului de flori sălbatice, vă invit să plantați o sămânță, să așteptați cu nerăbdare să iasă o plantă din ea și apoi să vă imaginați cum altcineva o rupe și o aruncă. Parcă e mai frumos să îngrijești decât să ucizi, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.