Agenda Bio #9

A noua ediție Agenda Bio are loc în zilele de 12 și 13 mai 2018, între orele 10:00 și 20:00, la Casa Universitarilor din București. Târgul vă așteaptă în grădină, cu relaxare și propuneri pentru sănătate.

La Agenda Bio #9 vi se propun produse naturale, bio și terapeutice, dar și alte metode pentru a descoperi starea de bine. Evenimentul îți oferă mai multe variante, perspective, care te pot ajuta să găsești ceea ce ți se potrivește mai bine. Poate fi un stil alimentar sau yoga, ședințe de reflexo-terapie sau suplimente alimentare, spiritualitate sau dezvoltare personală, remedii naturale sau sfaturi de la experți. Tu decizi.

Zona de târg adună peste 60 de participanți, iar oferta lor este bogată: produse cosmetice, de curățenie, alimentare, aparate speciale, recipiente eco,jucării și articole pentru cei mici din materiale naturale. Aşa cum v-a obişnuit, Agenda Bio vă propune clase de yoga pentru adulţi şi copii şi seminarii de dezvoltare personală și nutriție, susţinute de terapeuții stării de bine. Toate clasele şi seminariile sunt incluse în biletul de intrare la eveniment. Programul complet şi detalii despre înscrierea la clase de yoga găsiţi aici.

Zona de mâncare este şi ea adaptată tematicii evenimentului. Veţi găsi mâncare vegetariană şi vegană, gustoasă şi sănătoasă orice regim de viaţă aţi adopta. Nu lipsesc cafeaua şi gustările dulci şi sănătoase.

Pentru cei mici, cinci ateliere creative şi un spectacol interactiv (duminică dimineaţa) au fost gândite să le dea de lucru şi să întreţină atmosfera.

Prețul unui bilet de intrare este 8 lei. Copiii cu vârsta mai mică de 14 ani pot intra gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.