Art Fashion Fair #14

13 și 14 octombrie 2018 sunt zilele în care la Qreator by IQOS găsiți o galerie de artă de weekend, unde puteți să vă încărcați bateriile cu o doză de creativitate și ingeniozitate.

40 de designeri români, talentați și puși pe fapte mari vă așteaptă cu cele mai noi și inedite creații ale lor. De la design vestimentar și până la design de parfum, produsele expuse vin cu povești interesante și chef de viață.

Au răspuns prezent Chemistry, Iuliana Asoltanei Jewelry, NOON, Mihaela Cretescu, P’ ANKA, Luviane Atelier de Parfumerie, Efemere, Oana Vasiloiu, BIZAR Concept, Atelier De Lana, Icrus Florea, Atelierul de Portelan, Una-i-Luna, Christine on the Clouds, Zestrea, Joyelissimo, Happy Friday, Duccessa, Atelier Nichita, Andreea Arju, Roxana Davidescu, Fandacsia, 1001 Craftings, Larisa Dragna, The Hive, Greenarium.ro și alţii.

Această ediţie vă propune şi câteva evenimente inedite, cum ar fi:

  • Your body, your style – Învaţă să te îmbraci în funcţie de silueta ta, ţinut de Sabina Teodora, stilist la revista The Smart şi fondator București Stilat. Sunteţi aşteptaţi sâmbătă începând cu ora 14:00. Participarea este gratuită, dar este necesar să vă înscrieţi la adresa sabinacroitoru [at] bucurestistilat [.]ro
  • Basic Makeup – Noţiuni de bază pentru un machiaj natural, ţinut de Alexandra Pascal sâmbătă începând cu ora 15:00 şi How to contour for your face shape ţinut de aceeaşi Alexandra Pascal duminică începând cu ora 15:00. Participarea este gratuită, dar este necesar să vă înscrieţi la adresa alexandra.mihaiu13[at]yahoo[.]com.Art Fashion Fair #14 va fi deschis sâmbătă între orele 10:00 și 21:00, iar duminică între orele 10:00 şi 20:00. Intrarea este liberă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.