ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Revelion în spitalele de copii din București

Dacă vreți să treceți în noul an altfel, dăruind zâmbete acolo unde este mare nevoie de ele, Asociația “Taxiul cu Bomboane” vă invită să le fiți alături la colindat prin spitalele de copii din București. Vor primi vizita voastră copiii din Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Maria Sklodowska Curie” și Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”.

Se anunță un maraton al zâmbetelor și al baloanelor colorate în seara de Revelion în spitalele din București. Asociația „Taxiul cu Bomboane” alături de David, un maestru francez al baloanelor și bun prieten al acesteia, va colinda cele două spitale în căutarea zâmbetelor. Încărcați cu voie bună și duzini de baloane multicolore, David, zeul animalelor din baloane și Ion Cristian Roman, omul din spatele tuturor minunățiilor și zâmbetelor adunate până acum de asociație, vor începe vânătoarea de zâmbete.

Vă puteți alătura Asociației Taxiul cu Bomboane în seara Noului An, în intervalul 21:00 – 00:00 la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Maria Sklodowska Curie”, dar și în intervalul 00:00 – 02:00 la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu. Mai multe detalii despre Taxiul cu Bomboane găsiți aici.

La cât mai multe zâmbete și în 2019!

copiirecomandarevoluntariat

Monica Radulescu • 21/12/2018


Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.