Invitaţie la yoga

Dacă sunteţi în căutarea unei experienţe noi şi v-aţi gândit la yoga, Ahimsa Yoga Studio (str. Alexandru Donici, Nr. 10) vă aşteaptă în ziua de 16 februarie 2019 la o clasă gratuită de yoga.

Este experienţa nouă pe care şi-a propus-o Ahimsa Yoga Studio pentru anul 2019. În fiecare lună, studioul vă oferă o clasă gratuită pentru a putea experimenta diferite tipuri de yoga. Clasa lunii februarie va fi una de Calm Your Mind, alături de Oana.

Clasa este dedicată tuturor, indiferent de nivelul de pregătire fizică. Este o clasă cu exerciții de respirație, pentru cei care caută o minte mai calmă și vor să scape de stres și griji. În plus, clasa este menită să ajute la întărirea sistemului imunitar. Practicile de respirație îmbunătățesc sistemul respirator, calmează sistemul nervos, întăresc sistemul limfatic, eliberează tensiunea musculară, ajută sistemul cardiovascular îmbunătățind circulația sângelui, ajutâ la digestie, cresc nivelul de serotonină, îmbunătățesc calitatea somnului și ne mențin tineri, pe termen lung.

Clasa va începe la ora 13:30 şi va dura 60 de minute. Sunt doar 12 locuri disponibile aşadar este necesară înscrierea aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.