Semimaraton Brașov Intersport 2020

În data de 29 martie 2020 Brașovul vă așteaptă la a noua ediție a Semimaratonului Brașov Intersport. Piața Unirii din Brașov se va umple de alergători, voluntari și susținători începând cu ora 9:00.

Semimaraton Brașov are două curse, una de 10 km și una de semimaraton (21 km). Vă puteți înscrie până pe 8 martie 2020, completând formularele de aici. Taxa de înscriere este 140 lei.

Traseul include porțiuni de asfalt, trail running, drumuri forestiere și străduțe șerpuite din cartierul Schei. Semimaratonul Brașov nu este doar un eveniment sportiv, ci și unul turistic, de descoperire a celor mai frumoase și accesibile trasee ale Brașovului.

Este un tur de recunoaștere a împrejurimilor celor mai strâns legate de zona și istoria orașului, un traseu accesibil, echilibrat, la îndemâna oricui, dar suficient de provocator chiar și pentru cei mai buni sportivi., spun organizatorii.

Nu uitați că nu este vorba doar despre competiție, ci și despre multele ore de antrenament dinaintea ei. Aceste ore vă transformă într-un alergător pasionat și entuziast. Competiția vine doar ca o recunoaștere a stilului de viață pe care-l adoptați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.