Cărțile digitale (eBook) sunt o alternativă practică la cărțile clasice. Le poți citi pe dispozitive dedicate, calculator sau telefon. Le poți lua fără riscuri în bucătărie sau în drumeții, nu ocupă spațiu și sunt mai ieftine decât cele tipărite. În plus, atunci când vine vorba de cărți de non-ficțiune, cărțile digitale pot fi oricât de lungi sau de scurte și-ți răspund punctual la întrebări.

Așa că de acum înainte, ZMEU se pune pe treabă și vă oferă eBook-uri utile despre tot felul de subiecte simpatice.  

eBook ”Rețete de smoothie pentru anotimpuri românești”

Prima carte digitală scrisă de ZMEU a apărut pentru înlesni frunzărirea rețetelor de smoothie pe care mulți dintre voi și le doresc. Sigur, rețetele sunt în continuare disponibile pe zmeubucuresti.com, dar dacă le doriți într-un eBook bine structurat și ușor de răsfoit virtual, puteți descărca gratuit volumul ”Rețete de smoothie pentru anotimpuri românești”.

Am adunat în acest prim eBook 16 rețete de smoothie pe care le puteți realiza folosind produse autohtone și sezoniere. Cele patru anotimpuri ne dau posibilitatea de a mânca variat și ne pun la dispoziție fructe și legume cu proprietăți diferite și multe beneficii pentru sănătate. De ce să nu profităm de specificul fiecăruia?

Descarcă gratuit rețetele și bucură-te de inspirație oricând ai nevoie de puțin ajutor în bucătărie.

Foto credit Aliis Sinisalu on Unsplash