Romain Puértolas – ZaheraRomain Puértolas – Zahera

Sau Fetița care a înghițit un nor mare cât Turnul Eiffel. Este al doilea roman marca Romain Puértolas, după de neuitatul Extraordinarul voiaj al unui fakir care a rămas blocat într-un dulap Ikea. Și este chiar mai bun decât povestea fakirului.

Zahera este povestea unei întâlniri care va schimba cursul firesc al vieții. Când poștărița Providence o întâlnește pe fetița Zahera într-un spital din Maroc, lumea întreagă își întinde cu grijă antenele. Pentru că din explozia întâlnirii lor, norii nu vor mai fi doar nori, stelele vor fi Made in China, Providence va fi prima femeie care a zburat peste Mediterana în costum de baie, iar poveștile spuse la frizer vor fi pe deplin adevărate. Și toate astea sunt posibile dintr-un singur motiv: dragostea îți dă aripi.

Romanul lui Romain Puértolas este surprinzător, incredibil și perfect adevărat. Nu poți să nu-i dai dreptate, este clar că norii au mirosul Paradisului. Este scris cu sensibilitate, cu duioșie, cu multă imaginație și nesfârșit umor. Este scris ca să te bucure, să te lumineze, să te facă să trăiești. Este scris ca să te facă să zbori. Din dragoste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *