Paolo Fresu și Ralph Towner în concert la BucureștiPaolo Fresu și Ralph Towner în concert la București

Sâmbătă, 14 mai 2016, începând cu ora 20:00, Sala Radio din București găzduiește un concert eveniment care îi aduce în fața publicului pe Paolo Fresu și Ralph Towner. Prieteni de mai bine de 15 ani, cei doi muzicieni vă propun un proiect muzical inedit, de virtuozitate tehnică și creativitate muzicală, albumul Chiaroscuro.

Trompetistul Paolo Fresu este printre cei mai cunoscuți trompetiști ai lumii, cu peste 300 de înregistrări în palmares. Cântă într-un stil propriu, trecând cu ușurință de la jazz la fusion, dar și compune muzică, pentru cinema și spectacole de balet.

Ralph Towner este multi-instrumentist și compozitor, membru al ansamblului de jazz acustic Oregon, dar și producător și șef de orchestră. Cântă la chitară, pian, percuție și trompetă, iar proiectele sale solo au însemnat colaborări cu muzicieni ca Gary Burton, John Abercrombie, Egberto Gismonti, Larry Coryell, Keith Jarrett, Jan Garbarek si Gary Peacock.

Biletele pot fi procurate din rețeaua Eventim. Accesul în sală se face începând cu ora 19:30 și nu este permisă intrarea cu echipament foto profesional. De asemenea, este interzis filmatul pe durata concertului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *