ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

1

Ora Pământului

O dată pe an, ne gândim să lăsăm Pământul să răsufle preț de o oră. Doar atât. În rest, ne este cumva dator cu toate bunătățile lumii, cu resurse, cu oxigen, cu peisaje superbe, cu flori colorate și animale vesele. Anul acesta, Ora Pământului este sâmbătă, 25 martie 2017, între 20:30 și 21:30.

Ora Pământului înseamnă o oră pe an în care stingi lumina, scoți din priză laptopul, închizi televizorul. Este o oră în care nu consumi energie, ba chiar încerci să o produci, mergând pe bicicletă, ieșind în parc, participând la evenimentele organizate cu această ocazie în orașul tău.

Ora Pământului este un eveniment organizat pentru prima dată de către WWF-Australia în Sydney, pe 31 martie 2007. De atunci, țări de pe toate continentele s-au aliat și au dat liber Pământului pentru o oră. Anul trecut, 54 de orașe din România au luat parte la eveniment și au organizat ieșiri cu bicicleta și spectacole neconsumatoare de energie în aer liber. După 10 ani de la lansarea evenimentului, deviza „Dăruiește naturii energia ta!” încă mai are nevoie de mulți adepți. Mai multe detalii despre cum poți da mai departe mesajul naturii găsiți aici.

ecologieeducatieevenimenteOra Pamantuluirecomandare

Monica Radulescu • 20/03/2017


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Dăruiește naturii din energia ta la Muzeul Național Brukenthal | ZMEU București

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.