EUROPAfest 2017

EUROPAfest sărbătoreşte anul acesta 24 de ani de muzică bună sub sloganul “It’s all about live quality music!”  Până pe 20 mai 2017 sunteţi aşteptaţi la Bucureşti şi Sibiu la zece zile de evenimente diverse, dedicate muzicii clasice, jazz-ului, muzicii pop şi blues-ului.

Invitaţii festivalului vin din 42 de ţări. Fie că sunt concurenţi ai Bucharest International Jazz Competition – desfăşurat între 13 şi 20 mai 2017 la CinemaPRO în Bucureşti – sau ai Jeunesses International Music Competition Dinu Lipatti – desfăşurat între 14 şi 19 mai 2017 la Institutul Italian, fie că sunt artişti în concertele şi recitalurile de la Caffe Festival Ibis – între 12 şi 19 mai 2017 Ibis Nord Caffe din Bucureşti – sau la Gala EUROPAfest din 20 mai 2017 de la Teatrul Odeon din Bucureşti, toţi muzicienii prezenţi în festival vi se înfăţişează în cea mai bună şi curată formă artistică, iubind şi dăruind muzică bună.

EUROPAfest se va încheia cu un concert de excepţie avându-i ca protagonişti pe cei mai buni artişti din festival. Agenda completă şi informaţii despre bilete se găsesc pe europafest.ro şi jazzfest.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *