Lună plină la Biertan

Amatorii de vacanțe inedite sunt invitați între 10 și 13 august 2017 la Biertan, unde va avea loc a şasea ediție a Festivalului de Film Horror & Fantastic Lună Plină.

Mica localitate Biertan, cu biserica sa fortificată, dealurile şi atmosfera medievală este locul perfect pentru un festival de film horror şi fantastic. Ce altceva ar putea instiga spiritele mai bine? Programul festivalului este bogat, cuprinzând proiecţii de filme şi scurtmetraje şi multe alte ateliere şi evenimente conexe. Şi cum festivalul are loc în perioada de maximă vizibilitate a Perseidelor, o ploaie de meteoriţi se va potrivi la fix.

festival luna plina - program 2017

Festivalul este găzduit de Grădina Melieș, Cinema Vertigo și Sala Karloff. Biletele şi abonamentele s-au pus deja în vânzare on-line, pe biletmaster.ro.

Iar dacă nu v-am speriat destul, echipa The Dungeon din Cluj se mută zilele acestea la Biertan, special pentru a vă închide în pivniță. Dacă nici Proiecționistul Posedat nu reușește să vă sperie, atunci nu știu cine o poate face. Ședințele de room escape durează 60 de minute. Puteţi rezerva pivniţa la telefon +40 785 473 278.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *