Raw Life and Style

În zilele de 25 și 26 noiembrie 2017 sunteți așteptați la Romexpo, Pavilion C2, la o experiență diferită. Târgul Raw Life & Style vă propune să ascultați și să cunoașteți principiile bucătăriei raw vegan, terapii naturiste și produse bio.

Informarea a devenit un obicetiv greu de atins, culmea, în era informației. Pentru că suntem ușor de mințit, de încântat cu vorbe mari, de păcălit cu vorbe mici, cel mai bine este să refuzăm ignoranța și să învățăm. Punând cap la cap mai multe surse de informație, fiind deschiși la cât mai multe variante și, mai ales, trecând totul prin filtrul rațiunii vom reuși să fim mai inteligenți, mai sănătoși, mai fericiți. Nu există stilul de viață perfect pentru toți. Fiecare are ritmul lui, corpul lui, genele lui. Depinde doar de noi să alegem ceea ce ne face bine, ceea ce este potrivit cu organismul și personalitatea noastră.

Târgul Raw Life & Style vă oferă posibilitatea de a găsi într-un singur loc cam tot ce ține de viața raw vegan. Este deschis între orele 10:00 și 19:00, iar prețul unui bilet de intrare este 10 lei. Dacă sunteți curioși, faceți-le o vizită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *