ESTE Film Festival

Cei care iubesc fimul și se află în Sibiu între 17 și 21 aprilie 2019 se pot bucura de cele mai premiate producții europene. Ediția 2019 a ESTE Film Festival este găzduită de Aula Magna ULBS, Teatrul Gong, Centrul Cultural „Ion Besoiu” și Muzeul Astra din Sibiu.

Festivalul are șase secțiuni menite să mulțumească toate gusturile cinefililor: Best of Europe, Film Românesc, In Frame, CinExplorez, Experiențe și noua Competiție de scurtmetraje românești.

“Secțiunea In Frame propune, anul acesta, tema Femmes Fatales pentru că o parte importantă din farmecul filmului francez se datorează unor actrițe desăvârșite. In Frame – Femmes Fatales este o manifestare organizată în cadrul Sezonului România-Franța 2019, mai multe detalii se pot citi aici.”, spun organizatorii.

Secțiunea Experiențe vă propune să vizionați fimele în locuri și modalități inedite. Se va organiza Dormitorul cu Filme pentru cei care vor să stea până târziu în noapte la un film și să înnopteze în Dormitor, CineBrunch pentru cei care vor să combine un film bun cu mâncarea gătită de Restaurantul Pasaj și experimentul Vede cine nu aude, aude cine nu vede pentru cei care vor să-și pună simțurile la încercare.

ESTE Film Festival aduce și filme pentru copii și adolescenți. Consultați programul complet aici.

Biletele costă 12 lei/proiecție și pot fi cumpărate on-line de pe kompostor.ro sau în limita locurilor disponibile direct în spațiile de proiecție. Pentru CineBruch și Dormitorul cu filme un bilet costă 40 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *