ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Romain Gary – Regele Solomon

Un roman aparte, învăluit în ceaţa anilor 1980, a Parisului atemporal şi a muzicii realiste, Regele Solomon a lui Romain Gary este o provocare. Printre definiţii din dicţionare, melodii din alte timpuri şi tipologii biblice, romanul vorbeşte despre bunătate în formă absolută, căutări şi viaţă.

Elizabeth Anne Scott – Stresul, 8 strategii de gestionare

Stresul are multe cauze, de la probleme grave la traiul într-un mediu toxic. Și nu puțini sunt cei care i-au căutat leac și au povestit și altora când au crezut că l-au găsit. Stresul, 8 strategii de gestionare este unul dintre rezultatele lor.

Body Mind Spirit Expo 2020

Între 21 şi 23 februarie 2020 sunteţi aşteptaţi la a XXVII-a ediţie Body Mind Spirit Expo.

Tradiția străveche nordică: mituri, ritualuri și practici șamanice

Editura Herald şi Librăria Seneca AntiCafe din Bucureşti (Str. Arhitect Ion Mincu nr. 1​) vă invită joi, 13 februarie 2020, ora 18:30, la evenimentul Tradiția străveche nordică: mituri, ritualuri și practici șamanice.

Romniceanu Stairs Run #2

Sper că nu aţi uitat de Romniceanu Stairs Run! Vă pregăteşte pentru competiţii şi vă menţine în formă!

Zâmbete, cărți și fapte bune

Teatrul Ingenuo se alătură asociaţiei “Zâmbet pentru Zâmbet-Floreni” din Jud. Vaslui, în demersul de a oferi un trai decent copiilor din “Casa Sf. Filoteia”, condusă de Preotul Dan Mereuţă.

Nordic Film Festival 2020 la Bucureşti

NORDIC FILM FESTIVAL vă invită la a doua ediție de festival în București, cu cinci zile de proiecții premiate, între 19 și 23 februarie 2020 la Cinema Elvire Popesco.

Târg Ozosep în Grădina Verona

Chiar dacă este încă iarnă, un târg în aer liber pare o idee bună atunci când aduci în mijlocul capitalei bucate fierbinți. Târgul Ozosep vă așteaptă în zilele de 8 și 9 februarie 2020 în Grădina Verona din spatele librăriei Cărturești.

Carnavalul Filarmonicii Sibiu

Filarmonica de Stat Sibiu vă invită la prima ediţie a Carnavalului Filarmonicii, un eveniment cultural care va anima Sala Thalia din Sibiu. Timp de trei zile, între 13 şi 15 februarie 2020, muzica şi costumele vor anima scena.

Dichisar de primăvară

Se numeşte Dichisar de martie şi se întâmplă în zilele de 22 şi 23 februarie 2020 la Impact Hub Bucureşti. Dedicat primăverii şi celor care lucrează manual, cu migală, produse unicat sau în serii mici, Dichisar vă aşteaptă cu lucruri frumoase, de admirat şi dăruit.

1 2 3 223